Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣ

Οι εμπνεύσεις μας υλοποιούνται με μεθοδικότητα. Γνωρίστε πως λειτουργούμε - η διαδικασία μας συνδέεται απόλυτα με την συνεργασία σας.

01

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

Εξαιρετικές ιστοσελίδες ξεκινάνε από την κατανόηση των απαιτήσεών σας. Θα σας κάνουμε ερωτήσεις για να καταλάβουμε την γενική εικόνα σας. Ποιοί είναι οι στόχοι, ο προϋπολογισμός, οι αγορές-στόχοι, οι απαιτήσεις του περιεχομένου, τα site αναφοράς, τα υλικά και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε γενικές γραμμές, θα καλύψουμε όλα όσα ξέρετε και θέλετε σε αυτό το σημείο.
02

ΑΝΑΛΥΣΗ

Μόλις έχουμε μάθει τι χρειάζεστε, είναι η ώρα να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε το πώς πρόκειται να το κάνουμε πραγματικότητα. Θα χαρτογραφήσουμε την αρχιτεκτονική του site σας, ορίζοντας τμήματα και σελίδες, συμπεριλαμβανομένων της ροής και των σχέσεων μεταξύ τους. Θα δημιουργήσουμε μια λειτουργική προδιαγραφή, ένα έγγραφο που εκθέτει λεπτομερώς τις υπηρεσίες και τον τρόπο λειτουργίας του δικτυακού σας τόπου.
03

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Θα βάλουμε τις δημιουργικές ιδέες μας, και θα οδηγηθούμε στην σκιαγράφηση και το προσχέδιο του site σας. Οι επιλογές για το layout, το μέγεθος των τυπογραφικων στοιχείων και παλέτες χρωμάτων δοκιμάζονται μέσα από μια σειρά ιδεών. Εμείς θα αναγνωρίσουμε/αντιληφθούμε τι λειτουργεί καλύτερα ώστε να εξυπηρετηθούν οι στόχοι της ιστοσελίδας σας. Θα εξετάσουμε τα προσχέδια μαζί σας και θα κάνουμε αναλόγως βελτιώσεις / διορθώσεις, μέχρι να έχουμε την έγκριση σας.
04

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Μόλις ο εμπνευσμένος σχεδιασμός σας έχει συμφωνηθει, ξεκινάμε την ανάπτυξη του site σας. Θα οικοδομήσουμε ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο μιμείται το τελικό σχέδιο που καταλήξαμε, με καθαρό, semantic κώδικα. Η ιστοσελίδα σας στη συνέχεια αναπτύσσεται σε ένα δοκιμαστικό περιβάλλον όπου θα ελέγξουμε αυστηρά τη λειτουργία του και θα διευθετηθούν τα ενδεχόμενα σφάλματα πριν από την παράδοση του συστήματος σε σας σε δοκιμαστική έκδοση.
05

ΕΛΕΓΧΟΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Με την ολοκλήρωση της ανάπτυξης, θα θέσoυμε την ιστοσελίδα σας σε κατάσταση έτοιμη για παρουσίαση στο κοινό. Η ιστοσελίδα σας θα απαιτεί περιεχόμενο. Θα συνεργαστούμε μαζί σας ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, όσον αφορά στην χρήση και τη δημοσιοποιηση του νέου σας site . Όταν έχετε τελικά τελειοποιήσει την ιστοσελίδα, ειναι η ώρα να την ανεβάσουμε στο κοινό.
TOP Μετάβαση στο περιεχόμενο